Gerard Sant clubkampioen biljartclub de Jansheeren

Sport
Van links naar rechts: Freek Broertjes, Gerard Sant, Giuseppe Massidda en Mike Bergwerf.
Van links naar rechts: Freek Broertjes, Gerard Sant, Giuseppe Massidda en Mike Bergwerf. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - De laatste week van april zijn de jaarlijkse clubkampioenwedstrijden van biljartclub de Jansheeren gespeeld.

De 16 spelers die het hoogste waren geëindigd in de competitie van seizoen 2023-2024, hebben in een onderlinge competitie gespeeld om het clubkampioenschap 2024. De wedstrijden werden gespeeld onder grote belangstelling. De uiteindelijke winnaar is Gerard Sant, die ook in zijn laatste finalewedstrijd er hard voor heeft moeten knokken. In deze wedstrijd versloeg hij Giuseppe Massidda (2) met een redelijk groot verschil. Met grote overmacht wist hij de finalewedstrijd als overwinnaar te beëindigen. De strijd om de derde en vierde plaats tussen Mike Bergwerf (3) en Freek Broertjes (4) was erg spannend en werd door Mike gewonnen.

“Wij kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en bedanken de heren Rien Heijne, Gerrit van der Pijl, Giuseppe Massidda, Mike Bergwerf en Cor Smit voor de organisatie van dit toernooi, welke tot in de puntjes was verzorgd”, aldus de voorzitter van de biljartclub.