Handtherapie bij Fysiotherapie Hoek van Holland

Nieuws
Jeroen Meijer rondde de opleiding handtherapie af.
Jeroen Meijer rondde de opleiding handtherapie af. (Foto: PR)

Jeroen Meijer heeft in april zijn opleiding tot handtherapeut aan The Hand Academy afgerond. De handtherapie richt zich op lichamelijk problematiek in de elleboog, pols en hand. 

Je handen spelen een belangrijke rol in je dagelijkse leven. De handen hebben een ingewikkeld systeem van spieren, banden en pezen en daarom is het belangrijk om naar een gespecialiseerde handtherapeut te gaan. Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat de handen niet meer goed werken, hierbij kunt u denken aan artrose als gevolg van het ouder worden, een ongeluk, overbelasting of dat u geopereerd bent aan uw hand/pols. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in het herstel van de klachten kunnen wij bijvoorbeeld mobiliseren, oefenen en advies geven om ervoor te zorgen dat u uw handen snel weer op de juiste manier en pijnvrij kunt gebruiken. Ook maken we braces op maat. Handtherapie valt gewoon onder de reguliere fysiotherapie behandelingen.

Denkt u dat uw klachten te behandelen zijn met handtherapie. Neem dan contact op met Jeroen Meijer. Dat kan telefonisch: 0174-383851 of met whatsapp: 0682008825. Meer informatie p: www.fysiotherapiehoekvanholland.nl