‘Eerste Hoekse Accordeon Vereniging in Concert alla Paula’

Cultuur
Paula van Wanrooy staat al weer 25 jaar als dirigente voor het A orkest van de EHAV.
Paula van Wanrooy staat al weer 25 jaar als dirigente voor het A orkest van de EHAV. (Foto: Archief Tom van Ooijen)

De beide orkesten van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging (EHAV) geven op zaterdag 13 april hun jaarconcert in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

Het thema van dit concert is: ‘EHAV in Concert alla Paula ‘, dit omdat Paula van Wanrooy na de zomer al 25 jaar voor het A-orkest staat. Paula heeft voor dit concert dan ook nummers uitgekozen waar ze een band mee heeft. En ze had ook een wens, vorig jaar was de samenwerking met de twee jonge zangers haar zo bevallen, dat ze het fijn vond als die ook weer van de partij zouden zijn. En zij, maar ook u heeft geluk Marije en Pjotr wilden wel weer hun medewerking aan dit concert verlenen. 

Heeft u ze vorig jaar gemist, dan moet u zeker nu komen luisteren. Dus kom op 13 april naar ons concert in “De Hoekstee” en …..

Om het jaarconcert voor alle inwoners uit Hoek van Holland en daarbuiten toegankelijk te houden en iedereen een kans te geven om ons te zien en te horen, vragen wij geen entree. Dit om een zo groot mogelijk publiek te laten genieten van dit stukje cultureel erfgoed. Aan het einde van het concert houden wij een vrijblijvende deurcollecte om daarmee de onkosten te bestrijden.

Er is ook een tombola, waarvoor u in de pauze loten (€ 1 per stuk) kunt kopen en mooie prijzen mee kunt winnen. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om nog na te praten in de foyer.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Cultuur Concreet.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 13 april vanaf 19.00 uur in “De Hoekstee”!