Alles voor een glimlach met de Cabriodag

Nieuws
De cabrio's vormen een prachtig lint over de wegen.
De cabrio's vormen een prachtig lint over de wegen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Voor de zeventiende keer start zondag 2 juni rond 12.30 uur vanaf de markt in Schagen de Cabriodag. De Serviceclub ‘de Heeren van Scaghen’ organiseert in samenwerking met SASV (Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding) speciaal voor mensen met een beperking een unieke dag.

Zij hopen op een zonnige dag. Voordat de stoet van start gaat genieten de deelnemers van koffie met gebak in de Ridderzaal van Slot Hotel Schagen.

Maar liefst 160 deelnemers zullen vanaf de Markt van Schagen vertrekken onder begeleiding van 2Wheels4Wings voor een mooie route door de Kop van Noord Holland. Voor het zeventiende achtereenvolgende jaar ontvangen zij 300 gesponsorde menu’s tijdens de Pitstop bij McDonald’s Heerhugowaard, met speciale dank aan de familie Pach. Vervolgens zetten deelnemers het prachtige lint aan diverse cabrio’s voort over de landelijke wegen van Noord-Holland. Noordkop Centraal verzorgt van deze dag live verslag.

Onvergetelijk

Rond 16.30 uur zal de lange stoet van cabrio’s de Magnusveste weer binnen rijden waar de dag afgesloten wordt met een drankje en aansluitend een buffet in Alpha op de Loet. De Serviceclub ‘de Heeren van Scaghen’  heeft gemerkt dat de Cabriodag elk jaar voor mensen met een beperking een onvergetelijke dag is. Als organisatie van de Cabriodag willen zij de mensen bedanken die hun Cabrio gratis beschikbaar stellen. Tot slot willen zij ook hun dank uitspreken naar alle sponsoren die dit evenement mogelijk maken en tot een succes weten te brengen. Zij vragen je enig begrip te hebben voor de mogelijk (kortdurende) verkeershinder. 

Cabrio aanmelden

Chauffeurs met een Cabrio kunnen zich inschrijven via www.cabriodag.nl of via www.heerenvanscaghen.nl.

Afbeelding
Een onvergetelijke dag.