Lentefeest met Vertelkring de Eenhoorn in drie Hoornse bibliotheken

Cultuur
Irina Hoffer en Julian Wijnstein vertellen het verhaal van Krrr…okodil!
Irina Hoffer en Julian Wijnstein vertellen het verhaal van Krrr…okodil! Foto: aangeleverd

HOORN - Kom zaterdag 11 mei met een picknickkleed naar de bibliotheek bij jou in de buurt. Neem iets te eten en te drinken mee en vier de lente met de vertellers van Vertelkring Eenhoorn. In de drie bibliotheken (Centrum, Risdam en Kersenboogerd) starten de vertellers precies om 10.30 uur met hun verhaal. Aansluitend kun je kleurige en lollige libelles knutselen om mee te nemen naar huis.

Irina Hoffer (Huesmolen) en Julian Wijnstein (Kersenboogerd) vertellen het verhaal van Krrr…okodil! Krokodil wil graag spelen, maar vindt vriendjes maken nog niet makkelijk. Hij doet steeds iets verkeerd. Komt dat wel goed? Irina vertelt het verhaal met ondersteunende gebaren uit de Nederlandse gebarentaal en muziek. Julian gebruikt een vertelkastje (kamishibai) met vertelplaten. Jacques van der Horst en Milja Willemse (Centrum) vertellen hun eigen lenteverhalen.

Het knutselen kan op eigen gelegenheid. De materialen liggen klaar op de knutseltafel. De libelles zijn eenvoudig te maken, via de foto’s en een eenvoudige beschrijving. De toegang is gratis, iedereen is welkom.

De vertellers van Vertelkring de Eenhoorn komen ook graag in scholen en op locatie vertellen. Meer informatie? Irina Hoffer, 06-11883000 of hoorneenhoorn@gmail.com .