Truckfestival Medemblik naar volgend jaar

Algemeen
Het bestuur met van truckfestival-westfriesland, v.l.n.r. Tom Kaarsemaker, Peter Makkes, Paul Kaarsemaker, Dimitri Bonn en Mario Schaak.
Het bestuur met van truckfestival-westfriesland, v.l.n.r. Tom Kaarsemaker, Peter Makkes, Paul Kaarsemaker, Dimitri Bonn en Mario Schaak. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Paul Kaarsemaker, voorzitter van truckfestival-westfriesland, zet zich met zijn team jaarlijks in om voor truckliefhebbers een geweldige dag te organiseren in Medemblik. Het truckfestival is al decennia lang een trekpleister in de binnenstad van de historische havenplaats.

"Wij kregen, net als elke andere evenementenorganisatie, weken geleden te horen dat ook ons festival niet door kon gaan. Begrijpelijk, aangezien gezondheid altijd voor alles gaat. Het jaarlijkse truckfestival wordt zoals elk jaar de zondag na hemelvaart gehouden. Wat die dag voor de chauffeurs en bezoekers van het truckfestival een hele mooie zondag in Medemblik moest worden, kon helaas niet vanwege de coronamaatregelen. Het bestuur maakte op die dag deze foto. Het is voor ons een raar gevoel om hier op deze dag te staan in een lege Nieuwstraat. Maar één ding staat vast, gezondheid gaat voor! Via deze weg willen we toch de STEM (Stichting Evenementen Medemblik), de gemeente Medemblik, onze sponsoren en uiteraard de chauffeurs en bezoekers bedanken voor de steun die we jaarlijks van hun krijgen. We hopen dan ook volgend jaar met net zo veel plezier en enthousiasme het festival weer te houden. Voor dit jaar rest ons alleen nog te zeggen blijf gezond let op elkaar en dan zien we elkaar volgend jaar."