Circus Barum presenteert traditionele circusshow

Partnerbijdrage
De show bevat een boeiende mix.
De show bevat een boeiende mix. (Foto: PR)

Circus Barum, het nieuwste circus in Nederland, presenteert met trots een traditionele circusshow voor jong en oud. Hoewel ze met hun tijd zijn meegegaan, is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven.

De show bevat een boeiende mix van dieren zoals pony’s, dromedarissen, lama’s, geitjes en honden. Maar er is ook ruimte voor jonge en talentvolle artiesten, waaronder acrobaten, jongleurs, clowns en trapezewerkers die hoog in het nok van het circus optreden.

De show wordt gepresenteerd in een 4 mast circustent met maar liefst 500 zitplaatsen op locatie DEN HAAG YPENBURG BÖTTGERWATER 4. De show zal worden gehouden van 11 tot en met 28 mei a.s.

De speeltijden zijn als volgt:

donderdag 11 & 18 & 25 mei aanvang 17.00 uur

vrijdag 12 & 19 & 26 mei aanvang 17.00 uur

zaterdag 13 & 20 & 27 mei aanvang 15.00 uur

zondag 14 & 21 & 28 mei aanvang 13.00 uur

Vrijdag is het grote familiedag, volwassenen betalen dan een kinder entreeprijs. Bezoekers kunnen ook meer informatie vinden op de website van Circus Barum, www.circusbarum.nl. Circus Barum nodigt u uit om te genieten van deze geweldige show voor jong en oud. Kom en proef de oude circussfeer van vroeger en laat u meenemen op een onvergetelijke reis.