Muziekschool Noord opent nieuwe locatie op Zuideinde 369

Partnerbijdrage
Samen muziek maken.
Samen muziek maken. (Foto: Fokke van Saane Fotografie)

REGIO - Vanaf donderdag 25 januari start Muziekschool Noord met muziek- en danslessen op onze nieuwe leslocatie Zuideinde 369.

Muziekschool Noord is dé plek in Amsterdam-Noord om samen muziek te leren maken. De hoofdlocatie van de muziekschool staat aan de Alkmaarstraat in Nieuwendam Noord en dat is jammer genoeg voor veel kinderen en jongeren die in Noord-West wonen veel te ver weg. Daarom was Muziekschool Noord al langer op zoek naar een geschikte locatie om in Amsterdam aldaar om lessen te kunnen geven. 

Het gebouw Zuideinde 369 is de perfecte plek om alle kinderen en jongeren in Noord-West te bereiken en qua ruimtes zeer geschikt om muziek- en danscursussen te geven en te volgen. Afgelopen zomer zijn we gestart met muzieklessen voor dreumes en peuters op donderdagmorgen. Dit zijn korte cursussen van 10 lessen samen met een ouder of verzorger. Vanaf 25 januari starten we met gitaarlessen (akoestisch, bas en elektrisch!) en een korte cursus hiphop en rap. Daarnaast kun je bij ons ook een korte cursus streetdance volgen. 

Als deze lessen goed op gang zijn gekomen willen we ons aanbod op Zuideinde 369 heel graag uitbreiden met nog veel meer instrumenten en samenspel mogelijkheden. 

Meer informatie over al onze activiteiten vindt u op muziekschoolnoord.nl