Sjors van der Panne en Harmonie Crescendo zondag 22 mei in Taborkerk

Algemeen
Sjors van der Panne.
Sjors van der Panne. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Een aan te raden muzikaal uitje voor het komend weekend is het matineeconcert van Harmonie Crescendo met medewerking van zanger Sjors van der Panne, op zondag 22 mei in de Taborkerk. Aanvang 14.30 uur. Van Crescendo presenteren het Opleidingsorkest en het Groot orkest zich. Sjors van der Panne zingt klassiekers van zijn helden van Nederlandse bodem zoals Ramses Shaffy en Frans Halsema. 

Sjors wil zijn publiek altijd ontroeren, troosten en blij maken. In 2015/2016 vestigde hij een record door maar liefst tien uitverkochte concerten te geven in het Concertgebouw in Amsterdam. Het album ‘Klassiekers in het Concertgebouw’ stond wekenlang hoog in de albumhitlijsten.

Naast het begeleiden van Sjors van der Panne speelt Harmonie Crescendo onder leiding van dirigent Wim Klaver bekende licht klassieke werken zoals ‘Symphonie No. 6’ van Tsjaikovsky, een arrangement van het ‘Flower Duet’ van Delibes, en meer. 

De entree voor het matineeconcert bedraagt € 15. Kaarten zijn te koop via kaarten@crescendo-purmerend.nl of in de Taborkerk voor aanvang van het concert. Meer informatie over het orkest kunt u vinden op de website van Crescendo: www.crescendo-purmerend.nl 

De daaropvolgende concerten van Crescendo zijn: op zondag 19 juni het Top 2000 concert samen met fanfare Kunst na Arbeid in P3 en op 20 november het traditionele Sinterklaasconcert in theater de Purmaryn.