Opgeven voor Tongen in Purmerend

Algemeen
Leuk en kosteloos avondje uit voor mensen die een steuntje in de rug verdienen.
Leuk en kosteloos avondje uit voor mensen die een steuntje in de rug verdienen. (Foto: EVERT RUIS)

PURMEREND - Alles mag gelukkig weer. De indringende Corona-maatregelen liggen ergens opgesloten in een kistje op een Haagse zolder. Laat ze daar maar lekker blijven en gooi vooral de sleutel weg. Alsjeblieft. Alles mag dus weer. Dat betekent ook dat de Stichting Vrienden voor Purmerend het evenement Tongen in Purmerend weer aan de kalender toevoegt. En dat doen zij met veel plezier en energie.  

Tongen in Purmerend wordt op 3 oktober aanstaande georganiseerd voor inwoners van de Beemster en Purmerend die een steuntje in de rug verdienen. Aan hen wordt een hartstikke leuk en kosteloos avondje uit aangeboden. Deelnemers kunnen gebruikmaken van busvervoer (met centrale opstapplaatsen), krijgen een geheel verzorgd drie-gangen-diner aangeboden, waarbij het hoofdgerecht uit sliptong bestaat en er treden artiesten op. Een groot aantal restaurants in het centrum van Purmerend doen op die avond speciaal voor deze gelegenheid hun deuren open.

Aanmelden kan tot 31 augustus 2022 via de website van de stichting: www.stichtingvriendenvoorpurmerend.nl/tongen-in-purmerend.

Ontvangt de stichting uw aanmelding tijdig, dan wordt het toegangsbewijs naar uw huisadres gestuurd voorzien van alle informatie over waar en hoe laat u wordt verwacht.

Een vijftal uit- en thuis arrangementen wordt verloot onder de aanmeldingen. De gelukkigen worden van huis opgehaald met een taxi en (uiteraard) ook weer thuisgebracht.


(Foto: EVERT RUIS)