Met déze accessoires maak je het interieur Koningsdagproof!

Accessoires
Kom alvast in de oranjesfeer!
Kom alvast in de oranjesfeer! (Foto: Adobe Stock)

Oranje boven! Op zaterdag 27 april is het Koningsdag. Dus hoe leuk is het om jouw interieur alvast in de Koningsdagsfeer te brengen? Dat doe je met déze leuke interieuraccessoires.

En vier je Koningsdag niet? Ook dan is dit artikel de moeite waard om te lezen, want deze oranje interieuraccessoires mogen gezien worden! 

Koningsdag-proof interieur

Lekker zitten en een oranje tompouce eten, dát doe je in de SKÅLBODA fauteuil van IKEA. Deze tijdloze klassieker is in 1983 ontworpen door Niels Gammelgaard en voelt nog net zo modern aan als toen! Je shopt ‘m hier. 

Haal de oranjesfeer in huis met een eyecatching vaas! Wij hebben een paar hele toffe voorbij zien komen: bijvoorbeeld bij Temu, Leen Bakker en Intratuin

April doet wat ‘ie wil, dus hopelijk schijnt de zon tijdens Koningsdag. Versier je balkon of terras met een mooi buitenkleed. Wat dacht je van dit sfeervolle oranje exemplaar van Merel in Wonderland? Je shopt ‘m hier! 

Oranje woonaccessoires staan niet alleen mooi in de woonkamer, maar ook in de badkamer! Wat dacht je van dit handgesneden badkamerkastje, gemaakt van massief mangohout? Je shopt ‘m hier.

Durf je uit te pakken en houd je wel van ‘colourpop’? Dan is het wel héél gaaf om oranje terug te laten komen in... de koelkast! Wat dacht je van dit exemplaar van Smeg? Daar kun heel wat appeltjes van oranje in bewaren! Je shopt ‘m hier.

De Koningsdag-sfeer haal je ook in huis met leuke sierkussentjes. Hoe tof is dit kleurrijke én betaalbare kussenovertrek genaamd SANDETERNELL? Je shopt ‘m hier!

Meer inspiratie? 

Bezoek onze homepage en volg ons op Instagram en Facebook!