Opening seizoen bij Onder de Linden

Cultuur
Onder de Liinden
Onder de Liinden (Foto: Marianne Slot-Dekker)

MIDDENBEEMSTER - Zaterdag 17 september is het zover, dan gaan de deuren van theater Onder de Linden in Middenbeemster weer open. Onder de Linden heeft het hele seizoen een afwisselend programma, voor jong en oud, klassiek en modern, cabaret of pop, en zo ook op deze feestelijke opening.

Op 17 september is er voor elk wat wils. Onder de Linden is de hele dag open, iedereen is van harte welkom en neem vooral je vrienden en buren mee. Wie Onder de Linden nog niet kent kan voor slechts € 5,- per voorstelling komen kennismaken. En wie weet smaakt die kennismaking naar meer.

Voor de kleintjes vanaf 4 jaar is er van 11.00 uur tot 11.45 uur een leuke kindervoorstelling. Het wordt “Een Muzikale Reis” met Jeritza Toney. De entree is € 5,-.

Om 13.00 ’s middags is er een klassiek koffieconcert. Voor de liefhebbers komt het “Peter Trio”, bestaande uit Marta Pedreira (klarinet), Ines Lopez (cello) en Katie Yao (piano). Ook hier is de entree slechts € 5,-.

Van 15.30 uur begint de cabaret voorstelling. Nadja Filtzer speelt haar theatershow: “Mijn Zwervend Hart”. En inderdaad, ook dit kost u maar € 5,-.

Tot slot gaat het swingend vanaf 20.00 uur de avond door met een geweldige coverband. Het is de band: “Grooving Time”. En ook hier is de entree € 5,-.

Voor meer info en het bestellen van kaarten kunt u terecht op de website: www.onderdelindenbeemster.nl

Cultureel Centrum Onder de Linden
Middenweg 150
Middenbeemster

Afbeelding