Tribute aan Led Zeppelin in P3

Cultuur
Physical Graffiti.
Physical Graffiti. (Foto: www.robsneltjes.nl)

PURMEREND - Physical Graffiti brengt al meer dan vijftien jaar een eerbetoon aan ’s werelds beroemdste rockband Led Zeppelin. De formatie staat op 3 februari in P3.

De internationaal vermaarde band heeft al honderden shows achter de rug in Europa. Met de vocale lijnen, de demonische baslijnen, de groovy gitaren en de authentieke geluiden van het Hammondorgel is het geluid van Physical Graffiti haast niet van het magische Led Zeppelin geluid te onderscheiden. Je maakt ze mee, vrijdag 3 februari in P3.

Physical Graffiti gaat uiteraard de klassiekers van de film ten gehore brengen zoals Stairway to heaven, Rock ’n roll, Heartbreaker, Since I’ve been loving you en natuurlijk de kroonjeweeltjes die de film niet hebben gehaald zoals Immigrant song, Nobody’s fault but mine en Kashmir. Een concert van een dikke twee uur, met super lichtshow en gave visuals. Led Zeppelin anno 2023. It’s been a long time since we Rock and Rolled!

Datum: 3 februari 2023 van 21.15 tot 01.00 uur. De toegang is € 21,70 in de voorverkoop. Voor meer informatie kijk op www.P3purmerend.nl