Modeshow voor en door kankerpatiënten

Nieuws

PURMEREND - Thomson Grand-Café op de Koemarkt staat donderdag 3 oktober in het teken van de modeshow van Stichting Wij Allemaal, voor en door (borst)kankerpatiënten. Een show die geheel door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt.
Medewerkers en bezoekers van het Inloophuis van Stichting Wij Allemaal zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van de modeshow. Een show die met recht een traditie mag worden genoemd. Al jaren trapt het Inloophuis op deze manier de start van de borstkankermaand af.
Vorig jaar beleefde de show haar absolute hoogtepunt, toen de bezoekersteller het magische getal honderd overschreed. Het Inloophuis overstroomde met bezoekers en de enthousiaste reacties deed haar op haar grondvesten trillen. Reden voor de organisatie om het dit jaar grootser dan ooit aan te pakken. Thomson Grand-Café verzorgt 3 oktober het decor van deze spectaculaire show.

Stijl met een smile

Glamour, sexy en gewaagd vormen de rode draad van de show die start om 20.00 uur. "Niet de eerste woorden die je te binnen schieten bij het horen van het begrip borstkanker. Maar de tijd van lelijke prothese lingerie en allesverhullende soepjurken ligt inmiddels ver achter ons. De modellen van Glamour Catwalk, allen (ex-) borstkankerpatiënten, laten zien dat wij allemaal mooi zijn. Stijl, in combinatie met een smile, doet iedere vrouw stralen. Vrijetijdsmode, (prothese)lingerie, casual-chique kleding en zelfs avondjurken worden geshowd tijdens het twee uur durende modespektakel", aldus de organisatie.
Avondvol

Het Inloophuis van Stichting Wij Allemaal is inmiddels een begrip in Purmerend. Veel (ex-) kankerpatiënten weten het huis aan het Gouw te vinden voor een kopje koffie of een praatje. Om hen extra te verwennen organiseert de Stichting een scala aan activiteiten, met als hoogtepunt de jaarlijkse Glamour Catwalk. Naast het showen van de nieuwste trends op modegebied, vindt er deze avond een optreden van ER Studio plaats en is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, de sociale contacten te onderhouden. Entreekaarten inclusief twee consumpties kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven. Voor meer informatie zie www.wij-allemaal.nl. Bellen kan ook, 0299-406094 of loop binnen op Gouw 1. De deur staat open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur.