Musiceren in Waterlands Jeugdorkest - Muziekschool Waterland houdt gratis open avonden

Nieuws
Het orkest bestaat uit enthousiaste musicerende kinderen. Het gezelschap treedt regelmatig op. (Foto: aangeleverd)
Het orkest bestaat uit enthousiaste musicerende kinderen. Het gezelschap treedt regelmatig op. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

PURMEREND - Op de vrijdagen van 18 mei tot en met 20 juli organiseert Muziekschool Waterland gratis open avonden met het Waterland Jeugdorkest. Tijdens deze avonden, bedoeld voor de jeugd vanaf 9 jaar die een orkestinstrument spelen, kun je ervaren hoe het is om in een orkest te spelen. De wekelijkse lessen zijn van 17.30 tot 19.00 uur.
Het Waterland Jeugdorkest is een enthousiast orkest van musicerende kinderen en jongeren. Het orkest heeft een aantrekkelijk repertoire en treedt regelmatig op. Jaarlijks wordt er een studieweekend georganiseerd waarbij de repetities worden afgewisseld met gezellig samenzijn. Het orkest staat onder leiding van dirigent Peter Vinken.

Check website

Zowel de open avond als de lessen vinden plaats bij Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend. Check de website voor meer informatie (www.muziekschoolwaterland.nl, tabblad koren en musicals). Of neem contact op via mail n.van.zadel@muziekschoolwaterland.nl of telefoon 0299-427812.
Inspirerend lespakket

Muziekschool Waterland maakt zich sterk voor muziekonderwijs op basisscholen en heeft een inspirerend lespakket ontwikkeld waarmee jaarlijks zo’n 5000 basisschoolkinderen in de regio kennis maken met muziekbeoefening. Muziekschool Waterland wil iedereen, van jong tot oud, inspireren om met plezier te musiceren.