Tetra speelt `De Potvis`

Nieuws

PURMEREND - Toneelgroep Tetra speelt op 2, 3 en 4 april de voorstelling ‘De Potvis', geschreven door Frank Houtappels. De voorstelling vindt plaats in het Stamhuis in Purmerend.
Een potvis spoelt vanwege een navigatiefout aan op het strand en sterft. Ingrid beseft in diezelfde periode, waarin ze zojuist haar man heeft verloren, dat zij zonder verandering in haar leven ook zal vastlopen. Heeft zij eigenlijk wel een gelukkig huwelijk gehad? En hoe zit het met de relaties van haar dochters? Zij kiest voor een radicale koerswijziging en sleept haar dochters Mia en Roos daarin mee. Haar besluit zet het leven van haar zelf en haar dochters volledig op zijn kop en dat leidt tot komische verwikkelingen. Ook dorpsgenoot Walter raakt hier bij betrokken. Heeft zij een goed besluit genomen? En wat zijn de gevolgen voor de anderen in haar omgeving?
De kern van Tetra wordt gevormd door Tonny van der Veen, Ellen de Koning en Truus Appelman. Zij worden dit keer bijgestaan door gastspeler Martin Roffel. De regie is in handen van regisseur Mart Hellingman. De voorstellingen vinden plaats in het Stamhuis, Kerkstraat 11 te Purmerend op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 april om 20.15 uur. Zondag 3 april is er ook een middagvoorstelling om 14.15 uur. Naast Purmerend speelt Tetra de voorstelling ook op vrijdagavond 8 april in Het Pakhuis in Hoorn en op zondag 10 april (’s middags en ’s avonds) in Onder de Linden in Middenbeemster. Kijk voor meer informatie op www.tetrapurmerend.nl. Reserveren kan via info@tetrapurmerend.nl of telefonisch via Ellen de Koning, 06-20621271.