Gratis oliebol en glühwein voor bewoners Purmer-Zuid

Nieuws

PURMEREND - KBK Bouwgroep en De Zorgcirkel nodigen bewoners van Purmer-Zuid uit voor een gezellig samenzijn op zaterdag 31 december (Oudejaarsdag). Tussen 10.00 en 15.30 uur is iedereen welkom om een oliebol te eten en een glas Glühwein of warme chocolademelk te drinken. Het initiatief vindt plaats voor de Zorgcirkel-vestiging Molentocht aan de Persijnlaan 99. Troubadour Henk van Heusden zorgt voor de muzikale omlijsting.
Het idee is afkomstig van KBK, maar borduurt voort op een bestaande traditie in Molentocht. Jarenlang worden hier op Oudejaarsdag oliebollen gebakken. Dit jaar heeft KBK bouwgroep besloten om de kerst-attentie op een andere wijze in te vullen. "Samen met onze opdrachtgevers en relaties hebben wij een aantal goede doelen en instanties gekozen waar wij een bijdrage aan willen leveren deze feestdagen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gezelligheid en warmte ontvangt tijdens deze dagen en middels dit evenement bieden we de wijkbewoners de gelegenheid om gezellig samen te komen", aldus Annemarie Beers-Tol van KBK bouwgroep uit Volendam.
"Een ontzettend leuke geste van KBK", zegt Diana Bruin, manager Zorg & Dienstverlening van Molentocht. "Helemaal omdat het bedrijf op deze manier blijkt geeft van de behoefte van de wijkbewoners. Onlangs werd de open dag in Molentocht bezocht door zo’n vijfhonderd mensen. Een groot deel van hen woont in Purmer-Zuid. Ik hoop ook nu op een grote opkomst."