Primeur VT Wonen in Volendam

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

VOLENDAM - Sanidump Volendam mag zich sinds enkele weken VT Wonen-dealer noemen. Kees Tol , een bekende Volendammer, presenteert een tv-programma over lifestyle en VT Wonen. Het is dan ook bijzonder dat er nu ook een VT Wonen-dealer in het dorp zit. VT Wonen is toonaangevend op het gebied van stijl en mode in Nederland.

Sanidump, reeds jaren gevestigd aan de Julianaweg in Volendam, is in de regio een begrip op het gebied van sanitair en tegels. In de showroom in Volendam vind je over de 1000 m² aan badkamerinspiratie. Alle bekende merken van Grohe tot V&B zijn in de showroom aanwezig. Neal Veerman vertelt: "Wist u dat wij meer dan honderd badmeubelen in de showroom hebben?"

Als mensen de naam Sanidump horen denkt men dat er allemaal dozen opgesteld staan, echter niets is minder waar. De showroom is zeer uitgebreid en overzichtelijk. Bij Sanidump vinden klanten onder andere 50 wandclosets, 25 douchedeuropstellingen , honderden kranen, heel veel radiatoren en badkameraccessoires. Ook is er een tegelafdeling met wand- en vloertegels voor iedere ruimte in de woning.

De adviseurs bij Sanidump beschikken over de meest geavanceerde software om de badkamer in 3d te kunnen ontwerpen. Het filiaal in Volendam beschikt ook over 2 VR-brillen waarmee klanten voor de koop uit een kijkje kunnen nemen in hun eigen nieuwe badkamer. Het maken van een 3D is gratis.

Sanidump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair en tegels tegen absolute bodemprijzen. "Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sanidump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op sanitair- en tegelgebied te krijgen is onder één dak! Alleen A-kwaliteit is voor onze klanten goed genoeg.

Als kers op de taart is Sanidump zeer trots dat ze sinds een paar weken VT wonen-dealer zijn. In de showroom is een opstelling gemaakt met een onderdeel van het VT Wonen- assortiment. Het fraaie meubel is uitgevoerd met een beton-wastafel en een stalenframe in het matzwart. Het is goed te zien dat de ontwerpers van VT Wonen weten wat de consument vandaag de dag aanspreekt.

Klanten zijn van harte welkom in de showroom bij Sanidump aan de Julianaweg 147 in Volendam voor een gratis 3D van de badkamer, om de VT Wonen baden te bekijken of om inspiratie op te doen.