Uitvaartverzorging De Vries denkt met u mee

Partnerbijdrage
Het team van uitvaartverzorging De Vries.
Het team van uitvaartverzorging De Vries. (Foto: aangeleverd)

Een uitvaart voorbespreken, nadenken over de dood en hoe u afscheid wilt nemen. Veel mensen zien daar tegenop, maar in de praktijk valt dat altijd erg mee. Het bespreekbaar maken van het afscheid en daar de regie over kunnen nemen, geeft eigenlijk vooral rust en ruimte. Op het moment dat de uitvaart besproken is, kunt u zich weer bezighouden met het alledaagse leven en heeft u daar geen omkijken meer naar. Daarnaast leert de ervaring dat het voor de familie of nabestaanden heel fijn is als de uitvaartwensen zijn vastgelegd.

Een uitvaart voorbespreken is vaak én voordeliger én persoonlijker

Ervaring in de buurt

Uitvaartverzorging De Vries is een kleinschalig familiebedrijf, met jarenlange ervaring in de gemeente Waterland en omgeving. Wij helpen u graag met het bespreken van alle mogelijkheden, vaak kan er veel meer dan gedacht. Wat in ieder geval goed is om te weten:

Verzekeraars vertellen het u vaak niet, maar u bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Wij kunnen u helpen met de uitkering van de polissen, ongeacht waar u verzekerd bent. Er zijn voor verschillende onderdelen van de uitvaart, zoals de opbaring of de condoleance, best veel alternatieven te verzinnen die vaak én persoonlijker én voordeliger én flexibeler zijn. Daarom alleen al is het goed om u van tevoren te laten informeren. Een uitvaart wordt troostrijker voor de nabestaanden als bekend is hoe u herinnerd wilt worden en op welke manier u dat wilt symboliseren.

Alle tijd

Uiteraard kunt u ons altijd mailen of bellen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of een voorbespreking van de uitvaart. Wij nemen graag alle tijd voor u. Ook kunt u een gratis wensenformulier downloaden via de website Uitvaartverzorging De Vries | Landsmeer, Oostzaan, Purmerend e.o.