Open dag roeivereniging De Where

Sport
De open dag is het moment om het roeien te beleven.
De open dag is het moment om het roeien te beleven. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Zaterdag 1 april van 11.00 tot 15.00 uur is er open dag bij de roeivereniging de Where. Heb je altijd al een keer willen roeien in een ‘echte’ roeiboot, dan is dit een uitgelezen kans. 

Ervaren roeiers en instructeurs van Purmerendse Roeivereniging De Where zijn deze dag aanwezig om geïnteresseerden, jong en oud, hun eerste roei-ervaring te laten beleven. Mocht je na de open dag de smaak te pakken hebben, dan kun je je opgeven voor de gratis proeflessen. Ook als je op zaterdag 1 april al andere plannen hebt kun je je via de website www.prvdewhere.nl opgeven voor drie gratis proeflessen. 

Indrukwekkende botenloods

De open dag is ook mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij de roeivereniging. De botenloods heeft een indrukwekkende vloot aan roeiboten. Zaterdag is de vaste roeidag voor veel leden van De Where, dat zorgt voor een gezellige drukte. In de soos staat de koffie klaar en staan ook de leden klaar om vragen over het roeien en de vereniging te beantwoorden. Voor de jeugd staat vanaf 12 uur het examen op het programma voor hun roeivaardigheid.

Iedereen is op de open dag van harte welkom in het clubgebouw aan de Wheredijk 90 in Purmerend.

(Foto: aangeleverd)