Honden uitrenvelden in de Wheermolen

Algemeen
Kom binnen bij het uitrenveld!
Kom binnen bij het uitrenveld! ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - De HOP commissie Wheermolen (Honden Ontmoetings Plek) is blij, deze week zijn de hekwerken voor de uitrenvelden aan de Boeierstraat en de Johan Wagenaarstraat geplaatst. “Wij zijn als HOP commissie (bestaande uit wijkbewoners) al vier jaar bezig met herziening van het hondenbeleid en realisatie van een aantal omheinde uitrenvelden voor honden in de Wheermolen. Dit alles in overleg met de gemeente Purmerend.” begint Carla.

Het wachten is nog op de speciale depodog vuilnisbakken en instructieborden. “Het is natuurlijk wel de bedoeling dat hondenpoep netjes wordt opgeruimd door de hondeneigenaren.” vervolgt Carla. Ook zal er aan de Johan Wagenaarstraat nog een speciale honden zwemplek worden gerealiseerd. In het Planetenpark komt binnenkort een derde uitrenveld.

Tekst gaat verder onder foto


De honden maken er al goed gebruik van.

Sponsoren

De HOP commissie Wheermolen is nog op zoek naar sponsoren om de inrichting van het hondenuitlaatterrein voor hun rekening willen nemen. “Denk aan leuke speelattributen zoal betonnen buizen waar de honden doorheen kunnen rennen, bankjes, paaltjes, autobanden enz..” geeft Carla aan. Sponsoren kunnen Carla en de commissie mailen op hopwheermolen@gmail.com..

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding