Mantelzorgersontbijt in Grand Café Klunder

Algemeen
Mantelzorgers worden in de spotlight gezet tijdens het ontbijt bij Grand Café Klunder.
Mantelzorgers worden in de spotlight gezet tijdens het ontbijt bij Grand Café Klunder. (Foto: Mehmet Suat)

ALKMAAR - Op de Dag van de Mantelzorg, woensdag 10 november, zijn alle werkende mantelzorgers in gemeente Alkmaar welkom voor een ontbijt in Grand Café Klunder. 

Een op de vier werknemers is mantelzorger. Zij lopen er vaak niet mee te koop dat ze mantelzorger zijn. Maar mantelzorgers mogen gezien worden! En daarom verwent het Mantelzorgcentrum deze groep niet alleen met een heerlijk ontbijt, maar krijgt iedereen ook nog eens een leuke attentie mee naar huis.  

Marianne Weel, consulent mantelzorg: “Op deze dag hopen we dat werkende mantelzorgers hun werkgever en collega’s laten weten dat ze mantelzorger zijn. Want alleen dan kun je je zorg en je zorgen delen en begrijpen je collega’s je beter.”

Meer weten over werkende mantelzorgers?

Kijk dan op www.mantelzorgcentrum.nl. Daar staat ook de uitnodiging die gedeeld mag worden met collega’s die mantelzorger zijn. Of luister naar de podcast ‘Mantelzorger... en nu?’ Het ontbijt is van 08.00 tot ca. 09.30 uur. Aanmelden voor 15 oktober via info@mantelzorgcentrum.nl. Deelname is gratis voor werkende mantelzorgers in Alkmaar.