Online boekentips en leeskring

Algemeen
Online boekentips en leeskring.
Online boekentips en leeskring. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in april 3 bijeenkomsten om online over boeken te praten. Net een prachtig boek gelezen en wil je dat graag delen of weet je juist even niet meer wat je moet lezen en wil je tips. Doe dan mee met het Online boekentips koffie-uurtje.

Ben je gek van de Zeven Zussen serie van Lucinda Riley? Meld je dan aan voor de online leeskring om te praten met andere fans van deze serie. Je doet mee door te videobellen via het gebruiksvriendelijke platform Jitsi. Aanmelden via www.bknw.nl/agenda. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal acht personen.

 Doe mee op woensdag 21 april of donderdag 29 april van 10.30 tot 11.30 uur.  

Online leeskring 

De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley zijn de meest gelezen boeken van de afgelopen twee jaar. Inmiddels zijn er zes delen verschenen in de populaire serie, waarvan de laatste, ‘De zevende zus’, in mei 2021 uitkomt. Wil jij naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie met andere fans? Deze online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 april om 10.30 uur. Na de online aanmelding krijgen deelnemers een link via de mail. Deze is geschikt voor telefoon, tablet of computer op het tijdstip dat de boekenclub begint. Op de telefoon of tablet moeten deelnemers nog wel de app Jitsi Meet downloaden. Vooraf een testgesprek is mogelijk.