Voorstelling Geen Bereik in Alkmaarr
Voorstelling Geen Bereik in Alkmaarr ((Foto: aangeleverd))

Huiskamervoorstellingen in de Boerderij

ALKMAAR - Ted Groot presenteert in samenwerking met de Wijkboerderij en Theatergroep VanStraaten uit Amsterdam, de zevende in de reeks van zijn huiskamervoorstellingen. De titel van de eenakters: 'Geen Bereik' en 'Sporen'.

Wat gebeurd is, is gebeurd. Het gaat erom hoe je ermee omgaat...In de eenakters 'Geen Bereik' en 'Sporen' staat een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden van de personages centraal. Na meer dan dertig jaar zoeken ze elkaar weer op. En dan? Weglopen, wraak, verzoening; alles is mogelijk, maar wat doe je als het erop aankomt?

Geen Bereik

Kaj woont sinds 1988 in de Verenigde Staten als hij zijn oude jeugdvriend Bela opzoekt in Nederland. Wat komt hij eigenlijk doen? Met Arie de Rooij en Jan van Lijssel

Sporen

Jo verhuisde naar Noorwegen, nadat ze in 1986 de Elfstedentocht reed. Sindsdien leeft ze in grote afzondering. Totdat ze bezoek krijgt van ene Aleida die zegt een radioreportage over haar te willen maken… Met Madelon Schipper en Anja Tertoolen .Tekst en regie Frank Roumen. Spel Jan van Lijssel, Arie de Rooij, Madelon Schipper, Anja Tertoolen.

Kaarten á € 11,50 p/stuk inclusief drankje zijn vooraf te bestellen middels info@tedgroot.tv of 06-36448844Locatie: De (wijk) Boerderij aan de Vondelstraat 31 te Alkmaar.

Meer berichten