Voorjaar is gestart bij Sluistuinen
Voorjaar is gestart bij Sluistuinen ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Vooruitgang bij Sluistuinen

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Met nieuwe producten, een compleet nieuw gebouw en nieuwe bedrijven die zich op locatie Sluistuinen gevestigd hebben gaat de Lente op 7 april echt van start.

Het netwerk van bedrijven dat op de prachtige locatie een eigen showroom, bedrijfsruimte of atelier heeft, presenteert op deze dag alle nieuwe producten en diensten. Of het nu gaat om een tuinontwerp, bestrating, de tuinaanleg, beplanting of een maatwerk houten meubel, er is van alles te vinden. Maar ook voor een mooie poort, zwembad, hottub, spa of parasol kan men bij Sluistuinen terecht. Bezoekers kunnen zelfs een kant en klare Veranda compleet met buitenkeuken, haard en loungemeubel bestellen die in één keer vanaf de vrachtauto thuis in de tuin wordt geplaatst.

Sfeervolle locatie

En niet alleen tuingerelateerde bedrijven hebben een vaste plek, ook een edelsmid, fotograaf, een bloemist en coaching bedrijven hebben een eigen ruimte op de sfeervolle locatie. Net buiten Alkmaar langs het Noord Hollands kanaal is Sluistuinen te vinden naast de Sluismolen en de Koedijker vlotbrug. Zondag 7 april van 11.00 tot 17.00 uur gaat bij Sluistuinen het voorjaar echt beginnen.

Sluistuinen Oude Helderseweg 85 b in Alkmaar www.sluistuinen.nl. Zie ook de video op https://www.youtube.com/watch?v=xllOVott23w#action=share

Meer berichten