Biodanza is een plezierige methode die werkt met beweging, contact, plezier en muziek.
Biodanza is een plezierige methode die werkt met beweging, contact, plezier en muziek. ((Foto: Dave Hagenstein))

Lekkerder in je vel bij Biodanza Den Helder

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Kom dan dansen! "Ik werk met een Zuid-Amerikaanse methode; Biodanza. Het is een plezierige methode die werkt met beweging, contact, plezier en muziek. Het gaat daarbij niet om het leren van pasjes, maar om het hervinden van je natuurlijke en spontane vermogen om te bewegen", legt Barbara Grooteman van Biodanza Den Helder uit.

"Biodanza helpt je in je kracht te staan en je leven vorm te geven. Biodanza brengt je in contact met wat je voelt, met je kwaliteiten en talenten, met dat wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen. Biodanza is een stimulans voor je vitaliteit en algeheel welzijn. De muziek die ik gebruik is heel divers, van Dixieland en Jazz tot Zuid-Amerikaans, van Klassiek tot Afrikaans, New Age, muziek, kortom muziek van over de hele wereld, uit verschillende tijdperken. In de les doe je eenvoudige dansoefeningen op muziek, zowel individueel als samen of met de groep. De dansoefeningen versterken je vermogen om plezier te ervaren in je leven. Je laat je hoofd even los, je vermindert stress en je hervindt jezelf."

Biodanza wordt steeds populairder in Nederland. Er kan in Nederland al op 250 plekken wekelijks gedanst worden. Biodanza is voor mannen en vrouwen, jong en oud, lenig of stram. Het gaat namelijk niet om goed of fout, mooi of lelijk, het gaat erom te genieten van de muziek en het bewegen, jouw dans is altijd uniek en altijd goed! Danservaring is niet van belang.

Kom het zelf ervaren!

In Den Helder vindt wekelijks Biodanza plaats. Barbara verzorgt elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur een Biodanza les in Fit=nice aan de Pastoor Koopmanweg 3 te Den Helder. Geïnteresseerden die meer willen weten kunnen contact opnemen met Barbara Grooteman, tel: 06-42638968/www.biodanzametbarbara.nl.

Meer berichten