Foto: Aangeleverd

Kees Vriend met Bas Bons in Lokaal

HEEMSKERK - In Cafe Acoustique vanuit Cafe Lokaal in Heemskerk zijn er op donderdag 21 maart weer twee leuke optredens. De band Spatzs! en Kees Vriend en Bas Bons brengen een stukje van hun programma 'Goesting'. Aanvang 20.00 uur.

SPATZS! Peter Bosch op contrabas, Arnold Gijzen op cajon en achtergrondzang en Dave Witkamp op gitaar is SPATZS! Een band die bestaande liedjes verbouwd tot een eigen, vaak ook akoestische versie. Het genre ligt niet acht vast, ze maken er gewoon iets leuk van. Zo spelen zij eigen versies van nummers van Queen, Prince, INXS, Herman Boord etc. De muzikanten komen uit Amsterdam en Haarlem en hebben elkaar gevonden in de passie voor muziek.


Kees Vriend en Bas Bons met 'Goesting' In Vlaanderen liggen de mooie liedjes voor het oprapen. Het is alleen een kwestie van inpakken en meenemen, vinden de twee singer-songwriters Kees Vriend en Bas Bons (Hoogwoud). Dus trokken zij naar het zuiden om na een week terug te komen met een koffer vol odes aan het leven en de liefde. Breekbare en rauwe liedjes vervat in "Goesting" waarin het beste dat Vlaanderen te bieden heeft, wordt gelardeerd met mooie verhalen. Het Belgische woord Goesting is een van die prachtige Vlaamse begrippen die in ons toch wat bottere Nederlands moeilijk is te vatten of te vertalen. Hunkering komt nog het best tot zijn recht.

Met dit prachtige programma trekken Kees en Bas door de Nederlandse theaters en daar moet je normaliter gewoon een kaartje voor kopen, maar hier in Heemskerk komen zij graag weer even langs in Lokaal tijdens onze uitzending van Cafe Acoustique.Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, optredens v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Aanmelden voor een optreden: paulbogers@ziggo.nl.

Meer berichten