(Foto: goedheer@xs4all.nl)

Reünie

Na de zoveelste hittegolf eind augustus is het afwachten wat voor weer het wordt tijdens de kermis en de kortebaandraverij.

Enkele jaren terug heb ik in mijn column wel eens geschreven dat het tijdens de kortebaan in Heemskerk altijd goed weer is.

Regen

Na vorig jaar durf ik dat niet meer te zeggen. Wat een regen kregen wij toen over ons heen! Dat was misschien welkom na een lange droge zomer, maar nou weer net niet op die dag.

Op Facebook zag ik deze week wel weer mooie plaatjes voorbij komen van de koers bij schemer en met lichtjes. Dat had absoluut iets sfeervols, maar dit jaar duim ik toch echt voor droog weer.

Ik wens iedereen een geweldig volksfeest en veel plezier met elkaar!

Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind. In een interview de afgelopen zomer in verband met mijn herbenoeming als burgemeester, vertelde ik dat ik niet meer zoals vroeger met de nodige biertjes op over de harddraverij kan lopen sinds ik burgemeester ben.

Oude kennis

Ik kreeg vorige week een spontane uitnodiging van een oude kennis van vroeger om vooral langs te komen bij de vaste plek waar hij met een hele groep staat, ook om een biertje te drinken.

Even buurten

Superleuk en ik kom zeker even buurten (en neem een frisje) want de kortebaandraverij is als het ware een grote reünie van (oud-)Heemskerkers. Ik wens iedereen een geweldig volksfeest en veel plezier met elkaar!

Mieke Baltus, Burgemeester van Heemskerk, burgemeester@heemskerk.nl.

Meer berichten