Scootmobielgroep de Rondrijders trekken volgend seizoen er weer op uit.
Scootmobielgroep de Rondrijders trekken volgend seizoen er weer op uit. ((Foto: Aangeleverd))

De RondRijders gaan door

HEEMSKERK - Vanaf april tot oktober is de scootmobielgroep De Rondrijders met elkaar op pad geweest. Er zijn diverse routes gereden en verschillende locaties aangedaan. Heel belangrijk is de koffiestop tijdens de tocht, want daar ontstaan contacten en gesprekken over en met elkaar.

Scootmobielgroep in afwachting van volgend seizoen

De begeleiding was in handen van twee ervaren vrijwilligers, die oog en oor hebben voor de veiligheid van de 8 deelnemers en niet te vergeten voor hun verhalen. De resultaten zijn: er mooie routes gereden, de deelnemers hebben nieuwe mensen ontmoet, veel gezelligheid en altijd vrolijke gezichten bij de deelnemers én de vrijwilligers.

Voor volgend seizoen zijn er nieuwe plannen gemaakt en is besloten om elke 14 dagen op pad te gaan. Ideetjes zijn: SHIP in IJmuiden, Zorgboerderij Spaarnwoude, Bikkershof, Stelling van Amsterdam, Huis van Hilde, Volkstuinvereniging Wijkeroog. En verder alles wat ze met elkaar bedenken.

Winterperiode

In de winterperiode komt de groep 1 x per maand bij elkaar voor sociale contacten en gezelligheid; dit doen ze in buurtcentrum het Spectrum en als het goed weer is zoeken ze een gezellig plekje in het dorp. De eerste keer gebeurt dat op dinsdag 19 november om 10.00 uur (verzamelen bij buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk).

Meer berichten