De vierde editie van Lokaal's Yearly Record Interpretation Café, kortweg LYRIC.
De vierde editie van Lokaal's Yearly Record Interpretation Café, kortweg LYRIC. ((Foto: Aangeleverd))

Bruce Springsteen in Heemskerk

HEEMSKERK - Fans van Bruce Springsteen opgelet: Zondag 10 november 2019 staat The Boss centraal in Café Lokaal in Heemskerk. Vanaf 16.00 uur zullen diverse lokale artiesten ieder een nummer ten gehore brengen van het legendarische album Born in the USA. Iedere artiest zal het nummer in een geheel eigen jasje steken. Er wordt dus niet gezocht naar de beste imitatie maar naar creatieve interpretaties.

Lokale artiesten als The Boss in Café Lokaal

In 1984, dit jaar dus 35 jaar geleden, kwam het zevende studioalbum van Bruce Springsteen uit, getiteld Born in the USA. In totaal werden wereldwijd ruim 30 miljoen exemplaren verkocht. Van het album werden zeven singles een top tien hit. Men kan dus met recht stellen dat men hier te maken heeft met een 'classic album'. Ook de albumhoes kan tot één van de meest iconische aller tijden worden gerekend.

Vierde editie

Het is alweer de vierde editie van Lokaal's Yearly Record Interpretation Café, kortweg LYRIC. In de eerdere edities van LYRIC zijn onder andere 'Sergeant Pepper' van de Beatles en 'Live in San Quentin' van Johnny Cash door de artiesten onder handen genomen. Dit jaar staat het oeuvre van Bruce Springsteen centraal. Het belooft wederom een verrassende en gezellige middag te worden. Aanvang 16.00 uur, entree is gratis. Meer info: www.cafe-lokaal.nl.

Meer berichten