Op 7 december weer ouderwets dansen in Heemskerk voor oudere echtparen.
Op 7 december weer ouderwets dansen in Heemskerk voor oudere echtparen. ((Foto: Aangeleverd))

Gezellig dansen in Schuilhoek

HEEMSKERK - Ieder eerste zaterdag van de maand is er een een gezellige dansavond voor oudere paren in Heemskerk. Er wordt dan gezellig ouderwets gedanst. Heb je altijd (weer) willen dansen en verlang je ook naar een ouderwets gezellig avondje uit? Kom dan zaterdag 7 december naar buurtcentrum De Schuilhoek.

Dansen in een ongedwongen sfeer, geen wedstrijdniveau maar gewoon dansen voor paren op je eigen manier. Dansen is plezier voor twee. Genieten, ontspannen en bewegen is het motto van deze dansavonden.

DJ George

De alom bekende DJ George Snijders verzorgt de muziek, geen disco maar heerlijke ouderwetse dansmuziek in een modern jasje met o.a .Foxtrot, Engelse wals, slow-fox ,jive, chachacha, rumba, veléta enz. ook enkel eenvoudige Line-dansjes, welke je zo onder de knie zult hebben.

De zaal is open om 19.30 uur, het dansen begint om 20.00 uur en gaat door tot 23.30 uur. De entreeprijs houden wij laag en is 3.50 euro per persoon. Regelmatig zullen de mensen verwend worden met een stukje kaas, worst of een warm hapje. Consumpties zijn verkrijgbaar aan de gezellige bar, welke op buurthuisniveau zijn geprijsd, dus kom en geniet! Zaterdag 7 december in buurtcentrum "De Schuilhoek ", van Bronckhorststraat 1 te Heemskerk. Inlichtingen: tel.0251-292726

Meer berichten