Derde boek gelanceerd van Gerda Duin

Algemeen
Gerda Duin.
Gerda Duin. (Foto: Yvonne Sierkstra)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Afgelopen zaterdag werd in de Wijkertoren in Beverwijk, het derde boek gelanceerd van de Heemskerkse Gerda Duin: Manuscript der Kroonjuwelen.

'Manuscript der Kroonjuwelen' is een boek over vrouwelijk leiderschap en bedoeld om mensen meer uit te nodigen om zelf ook leiderschap toe te passen in uitdagende tijden.

In dit boek staan 25 hoofdstukken van 25 vrouwen, die in hun leven iets hebben meegemaakt wat impact op hun levenspad heeft gehad. De vrouwen hebben er allemaal voor gekozen om in hun kracht te gaan staan en ze hebben gekozen voor leiderschap.

''Het is mijn intentie om met mijn boek en met mijn activiteiten meer verbinding en inspiratie te bewerkstelligen'', laat Gerda Duin weten.

''Dit komt heel erg mooi overeen met de doelstelling van de ‘Grote Kerk’'', aldus Bert Kisjes van de Grote Kerk die de Heemskerkse auteur een prachtige prent van de Grote Kerk overhandigde, met daarop allemaal mensen in het klein afgebeeld staan als symbool van diversiteit en verbinding. Gerda: ''Het was een prachtige boeklancering!''

Het boek is verkrijgbaar via www.gerda-duin.nl.

Het boek 'Manuscript der Kroonjuwelen'.