‘Welkom in de buurt/Heemskerk-map

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - In deze bijzondere tijd is er een aantal ‘Welkom in de buurt/Heemskerk’-mappen overhandigd aan nieuwe bewoners in de buurt, tot nu toe vooral in Boven de Baandert en in Acker tot Burcht. Maar vanaf nu zijn deze ‘Welkom in de buurt/Heemskerk’-mappen voor heel Heemskerk beschikbaar.

Bouwen aan buurten; map voor heel Heemskerk beschikbaar

Het doel van het welkom heten is een eerste contact in de buurt te krijgen op bewonersniveau: voor én door een bewoner. Altijd handig om te ‘weten’ wie er woont, dat kan erg handig zijn, zeker in bijzondere tijden onder het mom van het gezegde “beter een goede buur, dan een verre vriend”.

In heel Heemskerk worden er verschillende verhuizingen waargenomen, waarbij veelal een nieuwe generatie in een van de verschillende buurten komt wonen. Om deze nieuwe bewoners welkom te heten is er een ‘Welkom in de buurt/Heemskerk-map’ gemaakt met allerlei bruikbare informatie.
De bedoeling is dat een bewoner de nieuwe bewoner welkom heet en vraagt of hij of zij een dergelijke map wilt ontvangen.

Vindt u het ook leuk en belangrijk om nieuwe bewoners in uw buurt welkom te heten en ze op weg te helpen met basisinformatie én een gezellig praatje? Neem dan contact op met een van de contactpersonen van Welkom in de Buurt/Heemskerk:

Janna Bos, e-mail: fampcbos@ziggo.nl

Marianne Both, e-mail: marboth11@gmail.com

Annelies Westerhoven, e-mail: annelies.westerhoven@hotmail.com

Karin Koks, sociaal werker, MET Heemskerk, e-mail: karin.koks@metheemskerk.nl

Via hen kunt u map ophalen in buurtcentrum het Spectrum, of wordt er een map bij u langs gebracht.

Afbeelding