De aankondiging van het afscheidsconcert.
De aankondiging van het afscheidsconcert. ((Foto: Aangeleverd))

Corina Ewijk dirigeert Nova Caecilia

HEEMSKERK - Op 25 juni dirigeert Corina Ewijk voor de laatste keer het acht en een half jaar geleden door haar mede opgerichte orkest Nova Caecilia, een onderdeel van de muziekvereniging St. Caecilia uit Heemskerk. Corina heeft een andere functie gekregen die niet meer te combineren is maar haar werk als dirigente.

''Wij willen haar een leuk afscheid geven en daardoor hebben wij als leden bedacht de laatste repetitie het karakter te geven van een concertje, zonder dat zij dit weet'', aldus de organisatie. ''Daarom zijn ook (oud)leden van Nova en van andere onderdelen van de vereniging gevraagd om afscheid te komen nemen, net als de ouders en familieleden/ vriendjes en vriendinnetjes van de huidige (jeugd)leden.''

Het concertje is op dinsdagavond 25 juni 2019 van 19:00 tot 20:00 uur in het verenigingsgebouw aan de Maerten van Heemskerckstraat 41a (naast het voormalig politiebureau) en is uiteraard GRATIS toegankelijk. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om Corina te bedanken en succes te wensen.

Meer berichten