Buringa tandprothetisch praktijk viert 1-jarig bestaan in Heemskerk

Lezers-actie
Het team van het tandprothetisch praktijk Arnold Buringa.
Het team van het tandprothetisch praktijk Arnold Buringa. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK - Tandprothetische praktijk Arnold Buringa bestaat ruim 25 jaar, met meerdere vestigingen in Bergen en Harlingen. Sinds een jaar is vestiging ook geopend in Heemskerk.

Het team bestaat uit 15 werknemers die zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses zoals, volledige conventionele protheses, de partiele prothese ook wel " het plaatje" genoemd, frames, protheses op implantaten, ook wel het "klikgebit" genoemd. Kortom alles wat uitneembaar is.

De werkwijze van Tandprothetische praktijk Arnold Buringa is er op gericht de patiënten degelijk te informeren en in alle rust het behandelstappenplan door te nemen. "Belangrijk is dat de patiënt zich welkom voelt en daardoor de spanning wordt weggenomen. Haast is er bij ons niet bij, behalve indien een prothese stuk is, dan zorgen wij dat deze weer snel en vakkundig gerepareerd wordt. Er is ook altijd tijd voor een kopje koffie of thee en een praatje," aldus Buringa.

De praktijk werkt nauw samen met de kaakchirurgen van o.a het Rode Kruis ziekenhuis en verschillende tandartsen uit de omgeving. "Doordat wij al zoveel jaren ervaring hebben kunnen wij zeggen dat wij ons uiterste best doen om u tevreden te stellen en te houden. De praktijk in Heemskerk bestaat nu 1 jaar en dat viert de praktijk graag. Daarom is iedereen vrijdag 29 maart vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur welkom in de praktijk aan de Maerelaan 26 om gezellig een versnapering te halen, of gewoon om even kennis te komen maken met ons team. Advies is altijd gratis!

"We bedanken de inwoners van Heemskerk en omgeving nogmaals voor de hartelijke ontvangst van onze praktijk en hopen u onze service nog jaren te mogen leveren."