Mevrouw Kollenburg laat zich verwennen in schoonheidssalon Time Out.
Mevrouw Kollenburg laat zich verwennen in schoonheidssalon Time Out. (Foto: Aangeleverd)

Gouden Dagen Heemskerk vervult wensen van ouderen

HEEMSKERK - Het is fantastisch om te ervaren dat de Heemskerkers hieraan graag hun steentje willen bijdragen. Zo is de wens van mevrouw Kollenburg vervuld door sponsoring van Schoonheidssalon Time Out. Ze is heerlijk verwend door Irene, eigenaresse van Time Out. "Vorige week ben ik 95 jaar geworden en dit voelt als een prachtig cadeau" aldus mevrouw Kollenburg. "Het was heerlijk.''

Ook kringloopwinkel de Groene Ezel steunt dit goede doel. Zij kozen Gouden Dagen Heemskerk als één van hun goede doelen voor hun veiling op zaterdag 30 maart. De opkomst was groot, de sfeer was gezellig en de opbrengst boven verwachting. De drie goede doelen mogen, dankzij de inzet van deze fantastische vrijwilligers elk € 1.500,- tegemoet zien. Gouden Dagen wil iedereen heel erg bedanken. Op 28 maart vond in Westerheem een optreden van het Smartlappenkoor plaats. Gouden Dagen nodigde de zelfstandig wonende ouderen in Heemskerk uit om hierbij aanwezig te zijn. Vijf mensen hebben hier gehoor aan gegeven en genoten van dit optreden.

Het Uitbureau van Meerstate organiseert een uitstapje naar het Zeeaquarium in Bergen. De heer Wagner heeft deze wens in de wensboom van Meerstate opgehangen. Vanuit Gouden Dagen gaat hij mee op 15 april. Lijkt het u leuk om ook mee te gaan, dan opgeven bij het Uitbureau Meerstate op telefoonnummer: 06-20409016. Kosten: € 30,-.Dit is inclusief entree, vervoer en koffie/thee.

Meer berichten