Tijdens de Kunstroute zijn diverse kunstwerken te bewonderen.
Tijdens de Kunstroute zijn diverse kunstwerken te bewonderen. ((Foto: Aangeleverd))

Kunst-en Muziekfestival Heemskerkerduin

HEEMSKERK - De zomer is in aantocht, voor de kwekers uit het Heemkerkerduin is tulpentijd afgelopen en worden er overal druk de zomerbloemen geplant en geoogst. Zondag 26 mei staat het Heemskerkerduin weer bol van de culturele activiteiten in dit mooie gebied van Heemskerk.

De start van de Kunstroute is om 11.00 uur

Vanaf 11.00 uur start de Kunstroute. Op 15 verschillende locaties en ateliers exposeren 28 lokale kunstenaars en zijn er diverse optredens vanaf 14.00 van Waltsoc, Donkeylandband, Samantha van Son, Shameless en H#Stagsharp. Voor de kinderen is er een fietspuzzeltocht uitgezet langs de kunstroute, en zijn er vanaf 14.00 uur diverse activiteiten bij d'Evelaer zoals strijkkralen, handlettering, actionpainting en meer. De puzzeltocht start bij d'Evelaer.

Voor 65+ is er een muzikale lunch om 12.00 uur met een optreden van Znerik met mooie liedjes van vroeger om van te genieten en mee te zingen. U kunt zich opgeven via d'Evelaer hiervoor.

Om 13.30 uur is er een demonstratie acryl pouring door Anita kok en om 14.00 een demonstratie over het tekenen van een mond door Mandy Groot bij d'Evelaer. De route boekjes zijn verkrijgbaar op d'Evelaer, Luttik Cie 35 Heemskerk.

Het festival is mogelijk gemaakt door: Budget Bewoners initiatieven Heemskerk, d'Evelaer en diverse sponsoren.

Meer berichten