Arja (links) en Robin zijn twee grote toppers.
Arja (links) en Robin zijn twee grote toppers. ((Foto: Aangeleverd))

Arja en Robin met rolstoel door Noord-Holland

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Arja en Robin zijn beiden sinds 2011 rolstoelgebonden. Arja mist een onderbeen en Robin mist twee benen en een arm. Vorige maand zijn zij vertrokken vanuit Beverwijk naar Den Helder. Deze rit was 60 km lang. Met een temperatuur van 36 graden hebben ze deze kilometers in twee dagen in hun rolstoel afgelegd zonder enige voorbereiding. Dit heeft hen geïnspireerd een nieuwe uitdaging aan te gaan om aandacht te vragen voor de doneeractie 'Ga toch Bewegen'.

Aandacht vragen voor doneeractie 'Ga toch Bewegen'

Hiermee willen Arja en Robin een bedrag ophalen voor een tweepersoons-brommobiel. In de winter willen ze hiermee reclame maken om mensen met een lichamelijke beperking te activeren in het voorjaar en de zomer samen met Arja en Robin activiteiten te ondernemen.

Maandag 23 september om 09:00 uur vertrekken Arja en Robin vanuit BonbonBike, Breelaan 52 in Bergen naar Aartswoud, Medemblik, Hoorn, Zuidoostbeemster, Akersloot en verwachten op vrijdag 27 september om 11.00 uur binnengehaald te worden in hun woonplaats Heemskerk bij Fit4you2 Beneluxlaan 205-207.

Tijdens deze rit worden Arja en Robin gesponsord door BonbonBike te Bergen en willen ze graag reclame maken voor fietsverhuur door de mooiste plekken in Noord-Holland. Ook Fit4you2 te Heemskerk sponsort dit initiatief en willen ze graag reclame maken voor het centrum omdat Fit4you2 ook mensen met een beperking kunnen adviseren en begeleiden op gebied van bewegen. Dit wordt gedaan door hun fysiotherapeut of instructeur.

Het zou fantastisch zijn als Arja en Robin aangemoedigd worden en zij uiteindelijk veel meer mensen met een beperking enthousiast krijgen meer te gaan bewegen. Een kleine bijdrage zou al fantastisch zijn via de link: https://www.doneeractie.nl/ga-toch-bewegen/-37316

Meer berichten