Viswedstrijden 55-plus start begin mei - Georganiseerd door HSV Kennemerland

  Nieuws

HEEMSKERK - Begin mei zijn weer de 55 viswedstrijden, eerst met een wedstrijd waarmee een wisselbokaal kan worden gewonnen en waar voor iedere deelnemer een prijs is, vervolgens begint een competitie in een gemoedelijke sfeer. Deze competitie bestaat uit 7 thuiswedstrijden en 7 uit wedstrijden en worden wekelijks gevist op donderdagmiddag.
De thuiswedstrijden worden gevist in een water te Heemskerk, de uitwedstrijden in omliggende plaatsen zoals o.a. Limmen, Heiloo, Zaandam en het Noord Hollands kanaal nabij West Grafdijk.
Het visseizoen eindigt met een koppelwedstrijd waar een goede visser wordt gekoppeld aan een minder goede visser. Na deze koppelwedstrijd is er een prijsuitreiking in het clubgebouw waar iedere deelnemer aan de competitie, ongeacht de rangschikking, een prachtige prijs krijgt.
Om met deze viswedstrijden mee te mogen doen moet u 55 jaar of ouder zijn, in het bezit zijn van een vispas en lid zijn/worden van HSV Kennemerland. Aanmeld adres Jerry de Jong, E-mail jerrydejong@casema.nl of tel 0251-247355.
Hierna kunt u zich voor deelname melden bij andrepel335@hotmail.com of via het mobiele nummer 0651497857.

Meer berichten