Schoolhandbaltoernooi DSS weer groot succes

  Nieuws

HEEMSKERK – De scholen van Heemskerk hebben zondag 17 juni mee gedaan aan het schoolhandbaltoernooi 2018, georganiseerd door handbalvereniging DSS in samenwerking met Team sportservice Kennemerland.

Naast de wedstrijden was een spellencircuit onderdeel van het wedstrijdschema. Er werden naast de wedstrijden ook diverse leuke randactiviteiten voor de spelers, broertjes, zusjes, ouders en toeschouwers georganiseerd. Men kon de hele dag geschminkt worden, er lagen kleurplaten klaar, de kinderen konden op de foto met de originele mascottes van het Nederlands Handbalteam Handy & Ballo. In het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht) was er een watertappunt met Druppie voor alle kinderen.
Alle deelnemers werden voorzien van een appeltje gesponsord door Rick’s Fruit en ze konden hun eigen smoothie bij elkaar trappen op de shakefiets, ook was er een quiz over gezond eten- en drinken. Om 13.15 uur was de prijsuitreiking voor de groepen 3-4 waar de Vlinder eerste werd en de beker mee naar school mocht nemen. Om 15.30 uur was wethouder Aad Schoorl aanwezig om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de groepen 5-6. Poulewinnaars werden de Zevenhoeven (jongens), Anne Frank (gemengd) en de Bareel (meisjes). Bij de groepen 7-8 werden de Leonardus (gemengd) en de Otterkolken (jongens) winnaar in hun poule. Zoals ieder jaar ontvingen álle deelnemende teams een beker.
Er waren ruim vijftig vrijwilligers in touw om deze dag mogelijk te maken.

Meer berichten