Heemskerkse Mitchel krijgt droomdag

  Nieuws
De rit in de Lamborghini was voor Mitchel en zijn vriendje een grote belevenis. (Foto: Aangeleverd)
De rit in de Lamborghini was voor Mitchel en zijn vriendje een grote belevenis. (Foto: Aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - De 10-jarige Mitchel heeft in zijn nog korte leventje al heel wat meegemaakt. Daar kan hij sinds kort een nieuwe belevenis aan toevoegen, want dankzij Stichting Dream4Kids beleefde de jonge Heemskerker zijn droomdag.
Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad. dat kan van uiteenlopende aard zijn, denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven. Gemiddeld zitten in elke schoolklas één à twee kinderen die worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Heemskerk.
Zo ook Mitchel. Net als de andere droomkinderen waarvoor Dream4Kids zich inzet, heeft Mitchel al veel meegemaakt. Zijn droom was om in een snelle auto te rijden en vlogger Ronald Vledder ontmoeten. Tijdens zijn droomdag haalden de vrijwilligers van Dream4Kids Mitchel op in een gave Lamborghini. Hiermee racete hij vervolgens over het Midland circuit. Deze stoere ervaring bezorgde hem een glimlach van oor tot oor! Maar dat was nog niet alles, want daar kwam ineens vlogger Ronald Vledder aangelopen. “Ronald!” zei Mitchel enthousiast. Hij leerde vervolgens alles over vloggen van zijn grote voorbeeld.
Na het racen en vloggen was het tijd voor de volgende activiteit: vliegen in een helikopter! Zo hoog boven de grond kon Mitchel heel ver kijken. “Dit was echt heel gaaf”, liet hij na afloop enthousiast weten. De droomdag van Mitchel werd afgesloten met een etentje. Hij smulde hij van het buffet, maar toch vooral van de sushi. Dat is namelijk zijn lievelingseten! “Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. We hebben Mitchel ontzettend zien stralen", aldus Sabine en Nicole, vrijwilligers van Dream4Kids. Kijk op www.dream4kids.nl voor meer informatie over deze organisatie.

Meer berichten