Donatie aan 'Op Gelijke Voet'

  Nieuws
Stichting 'Op Gelijke Voet' wil de zelfredzaamheid van kinderen met een ernstige beperking verbeteren, zodat ze een min of meer normale plek in de maatschappij kunnen vinden. (Foto: Aangeleverd)
Stichting 'Op Gelijke Voet' wil de zelfredzaamheid van kinderen met een ernstige beperking verbeteren, zodat ze een min of meer normale plek in de maatschappij kunnen vinden. (Foto: Aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Kringloopwinkel De Groene Ezel steunt stichting 'Op Gelijke Voet' in Congo-Brazzaville met 10.000,- euro. Deze stichting biedt hulp aan kinderen tot 16 jaar met ernstige beperkingen van orthopedische aard of ten gevolge van een hersenbeschadiging. Er wordt onder meer gezorgd voor orthopedische chirurgie, fysiotherapie en het aanmeten van beugels en aangepaste schoenen. Twee maal per jaar stellen Nederlandse medici en paramedici hun tijd belangeloos ter beschikking voor deze kinderen. Meer informatie over de stichting is op www.sogv.net te vinden. Kringloopwinkel De Groene Ezel is gevestigd aan de Lijnbaan 12-14 en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten