Vriendenweek bij Stichting Babyspullen

  Nieuws
De babystartpakketten zitten boordevol zeer bruikbare spullen voor aanstaande ouders die het wat minder breed hebben. (aangeleverde foto)
De babystartpakketten zitten boordevol zeer bruikbare spullen voor aanstaande ouders die het wat minder breed hebben. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Stichting Babyspullen organiseert ook dit jaar weer een Vriendenweek. In de week van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juni opent de stichting haar deuren voor iedereen die eens iets goeds voor een ander wil doen.
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekt zij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. ,,Waarom wij dat doen? Omdat in Nederland één op de negen kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs één op de vier kinderen… Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start!", aldus oprichtster Marjolijn Hermus.
,,Samen shoppen, naar de sauna gaan of een potje voetballen met vrienden is natuurlijk leuk, maar het voldane gevoel dat je na een paar uurtjes helpen bij Stichting Babyspullen krijgt, is goud waard. Met jouw inzet draag je actief bij aan een goede start van een kind. Een goed gevoel voor jouw team, maar vooral voor de kinderen en hun ouders die de hulp zo hard nodig hebben. Dus meldt jouw vriendclub, sportelftal, zangkoor of team van collega’s nu aan en ontvang naast onze grote dank ook een leuke foto voor op social media of jullie eigen bedrijfswebsite. En natuurlijk zijn er ook weer allerlei lekkernijen voor bij de koffie!"
Inschrijven kan voor één of meerdere van de volgende dagdelen: dinsdag 12 juni van 09.00 tot 12.00, 12.30 tot 15.00 of 19.15 tot 22.00 uur; woensdag 13 juni van 09.00 tot 12.00 uur; donderdag 14 juni van 09.00 tot 12.00 of 19.15 tot 22.00 uur en vrijdag 15 juni van 09.00 tot 12.00 uur. Opgeven kan via info@stichtingbabyspullen.nl; vermeld hierbij het dagdeel en het aantal personen.
Stichting Babyspullen is te vinden aan de Nijverheidsplein 2F in Heerhugowaard. Meer weten? Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl of mail naar info@stichtingbabyspullen.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries