De jeu de boulesvereniging verruilt het buitenseizoen voor het eigen Boulodrôme.
De jeu de boulesvereniging verruilt het buitenseizoen voor het eigen Boulodrôme. ((Foto: aangeleverd))

Purmer Boules opent seizoen met herfsttoernooi

PURMEREND - Aanstaande zondag, 20 oktober, luidt Purmer Boules het seizoen in met het zogeheten Herfsttoernooi voor doublettes. Plaats van handeling is thuishaven het Boulodrôme aan de Flevostraat. Het begint om 10.30 uur, inschrijven vanaf 10.00 uur.

Er wordt volgens het systeem van 4 voorgelote partijen gespeeld en specifiek voor houders van een licentie W of J voor leden van Purmer Boules C. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per doublette. De prijzen bestaan voor 100% in natura of geld.

Opgeven kan ook via de website www.purmerboules.nl onder de button toernooien.

Na komend weekend volgen nog 5 toernooien. Te beginnen op zondag 17 november met het Wijn Toernooi, ook voor doublettes. En eveneens in dit geval wordt gespeeld volgens het systeem van 4 voorgelote partijen. Inschrijven voor dit toernooi kan op dezelfde manier en de kosten zijn ook hier € 10,-.

Purmer Boules kenmerkt zich als club met een gezonde combinatie tussen prestaties, gezelligheid en elkaars welzijn. En voor alle leeftijden. Het oudste lid is Jo, die volgende maand de respectabele leeftijd van 103 jaar hoopt te bereiken.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten