Henry Wassink gaat op zoek naar een nieuwe locatie.
Henry Wassink gaat op zoek naar een nieuwe locatie. ((Foto: aangeleverd))

Netwerkbijeenkomst 'Nice to meet you' elders verder

PURMEREND - De netwerk-dineravonden die ondernemer Henry Wassink (Ad68) onder de naam 'Nice to meet you' om de maand bij restaurant Bardot aan de Koemarkt organiseerde, beleefde vorige week de 25e editie.

Een jubileum! Maar het was tevens de laatste in de serie bij Bardot. Immers, de eigenaren Fridjoff en Monique hebben hun zaak verkocht aan het naastgelegen BRASA. Arwin Versteijne heeft vergaande plannen om de ruimte van Bardot bij zijn eigen goedlopende horeca-etablissement te betrekken. Naar verwachting stopt Bardot er op 1 februari mee.

Het betekent overigens niet het einde van 'Nice to meet you'. Henry Wassink en zijn partner Cynthia vinden het jammer dat Bardot geen optie meer is, maar zijn naarstig op zoek naar een nieuwe plek om netwerkende ondernemers aan de dis iner samen te brengen. Het format van Wassink is tot nu toe een succes gebleken. De laatste bijeenkomst bij Bardot waren er 42 deelnemers, die tijdens het 3-gangen diner vier keer van plek wisselden.

"We vinden het echt doodzonde dat we niet meer bij Bardot terecht kunnen, maar we zijn met enkele partijen in gesprek", aldus Henry Wassink.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten