De deelnemende jeugdspelers gingen na afloop maar wat graag op de foto met Denise en haar gezin.
De deelnemende jeugdspelers gingen na afloop maar wat graag op de foto met Denise en haar gezin. ((Foto: Sandrinos Fotografie ))

Benefiet voor Denise levert € 2.650,- op

PURMERLAND - Afgelopen zondag vond op het veld van SC Purmerland een clinic en een wedstrijd voor jeugdspelers plaats. De baten waren bestemd voor Denise Keizer (41) uit Purmerend. Zij lijdt aan Primaire Progressieve Multiple Sclerose (PPMS) en zou dolgraag een aangepaste auto hebben.

Dit om nog een beetje van het leven en van haar gezin te genieten. Na afloop van de dag kreeg ze een cheque van € 2.650,- overhandigd. Bij het zien van de cheque kon Denise haar tranen niet meer bedwingen. Naast de clinic vloeiden ook de gelden van de bestellingen in de kantine van Purmerland ook voor een groot deel naar het doel van de benefiet.

"Ik heb hulp nodig, zodat ik nog lang met mijn gezin mee kan!". Aldus de twee weken geleden gedane noodkreet via onder meer Facebook en het Purmerends Nieuwsblad. De ziekte neemt geleidelijk aan steeds ergere vormen aan. De benefiet bij Purmerland was door familie, vrienden en bekenden spontaan georganiseerd.

Het gezin Keizer bezit een auto, maar daar kan Denise met haar electrische rolstoel niet in. Na de plaatsing van een lift in huis is de spaarpot leeg. De cheque van € 2.650,- komt dan ook als geroepen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten