Scène uit een van de drie producties.
Scène uit een van de drie producties. ((Foto: Sanne Peper))

Drie keer toptoneel in marathon De Verbeelding

PURMEREND - Het gebeurt niet vaak dat er drie toptoneelvoorstellingen staan geprogrammeerd in De Verbeelding. Van 1 tot en met 15 februari is dat wel het geval en nog wel achter elkaar. Op zaterdag 1 februari Weg met Eddy Bellegueule van Toneelschuur Producties, op 8 Rust zacht Billy van Het Zuidelijk Toneel en op 15 februari Club Catharsis van tgECHO/Veenfabriek

De drie jonge regisseurs maken actuele en maatschappelijke voorstellingen maar met een lichte toon - al dan niet met muziek - waarvoor zij lovende recensies kregen. Eline Arbo maakt van Weg met Eddy Bellegueule – naar de autobiografische succesroman van Edouard Louis - een theatrale hit waarvoor zij een sterrenregen ontving. Eva Line de Boer toont met Rust zacht Billy een pijnlijke maar gelukkig soms ook grappige herhaling van afscheid nemen. Hilarisch, recht uit het hart of stilletjes. tgECHO/Roeland Hofman geeft Club Catharsis een spannende balans tussen satire en surrealisme. Het stuk roept boeiende vagen op over de verwevenheid van andermans leed en entertainment.

Speciaal voor deze gelegenheid biedt De Verbeelding deze serie voor de aantrekkelijke prijs van € 33,-. Theater De Verbeelding is gevestigd in P3 aan de Purmersteenweg 17-19. Kaarten voor de toneelmarathon zijn tot en met zaterdag 1 februari te bestellen via www.theaterdeverbeelding.nl Daarna zijn de voorstellingen van 8 en 15 februari los te koop voor reguliere prijzen. 


 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten