De box bevat een schitterend overzicht van de grootste country & western hits die ooit de Top 40 binnen kwamen.
De box bevat een schitterend overzicht van de grootste country & western hits die ooit de Top 40 binnen kwamen. ((Foto: aangeleverd))

Win 4 cd-box Top 40 Hitdossier Country

REGIO - Op hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan een halve eeuw Top 40 heeft zoveel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans een feest der herkenning zal opleveren. Voor anderen wordt het misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.

Bezoekers website maken kans op een exemplaar van deze unieke box

De 4 CD-box Top 40 Hitdossier Country, een uitgave van Sony Music, bevat een schitterend overzicht van de grootste country & western hits die ooit Top 40 gehaald hebben. Van recente songs als Sam Hunt (Take Your Time) en Danny Vera (Roller Coaster), tot klassiekers als Shania Twain (You're Still The One), Leann Rimes (Can't Fight The Moonlight en John Denver (Calypso), ze staan er allemaal op.

Maar natuurlijk ook onze Nederlandse country artiesten als Ilse DeLange, The Tumbleweeds, The Walkers, Douwe Bob, Sommerset en zelfs Henk Wijngaard ontbreken niet naast de grote legendarische country sterren als Johnny Cash, Dolly Parton, Kenny Rogers, Charlie Rich, Willie Nelson en Tammy Wynette.

Bezoekers van deze website maken kans op een exemplaar van deze unieke countrybox. Wil je dat, stuur dan een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl en wie weet ligt er binnenkort een exemplaar voor je klaar op ons kantoor.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten