TwaanLab cool voor jonge en creatieve ICT’er

Algemeen
TwaanLab is gevestigd in H20, het grootste E-sports centrum van Europa.
TwaanLab is gevestigd in H20, het grootste E-sports centrum van Europa. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Wil jij binnenkort iedereen versteld laten staan met jouw skills en kennis over de toekomst? Dan is TwaanLab iets voor jou. In de hypermodernste omgeving van Purmerend biedt het verdeeld over drie clubs hele toffe cursussen aan.

Ben jij een echte ontwerper, dan zit je goed bij Art:Tribe. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw talent als ontwerper. Je leert digitaal tekenen en ontwikkelt je eigen 3Dkarakters.

Wil jij liever de nieuwe Kalvijn of Dionne worden? Dan kun je terecht bij de Youtube:Squad, hier leer je presenteren, entertainen en monteren. Maak jij binnenkort net als Tim Hoffman de wereld een stuk wijzer met jouw Youtube documentaires? Ook de gamers worden niet vergeten.

Droom jij ervan je eigen game te ontwikkelen? Sluit je dan aan bij Code:Club. In deze club ga je fanatiek aan de slag met het ontwikkelen van jouw talent voor programmeren. Binnen no time ontwikkel jij je eigengame, bouw je gadgets en hack je robots. 

Om het helemaal vet te maken zit TwaanLab ook nog eens in de creatieve omgeving van H20, het grootste E-sports centrum van Europa. De kansen op een toekomst binnen deze branche liggen dan ook voor het oprapen.

Ben jij enthousiast geworden? Trek je ouders of verzorgers aan hun mouw en schrijf je nu in voor de club die jij helemaal ziet zitten! Interessante side note voor onze gadgetfans: bij een inschrijving voor het hele jaar krijg je nu een drone cadeau! Let wel, dit is alleen als je voor een jaarlidmaatschap voor de zaterdag kiest.

Alle informatie op een rijtje. Website: www.twaanlab.nl Het adres is Spinnekop 2 Purmerend Clubs: woensdag twee clubs voor de kids (8 tot 12 jaar), zaterdag drie clubs (12 tot 16 jaar) Kosten: woensdag vanaf € 8,- per les, zaterdag vanaf € 10,- per les.