De Zonnebloem zoekt bestuursleden

REGIO - De afdelingen Purmerend en Landsmeer-Den Ilp-Purmerland van de Zonnebloem hebben dringend behoefte aan nieuwe bestuursleden.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. De organisatie zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk moment te bezorgen. Door het brengen van huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten wil de Zonnebloem eenzaamheid voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven.

De Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland telt twintig afdelingen. Deze zijn autonoom met een eigen bestuur en draaien met vrijwilligers. Een aantal afdelingen is op zoek naar bestuursleden. Voor het regiobestuur wordt een bestuurslid bezoekwerk gevraagd. Hij of zij organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst voor de afdelingen en als ondersteuning van het regiobestuur.

De afdeling Purmerend is op zoek naar een bestuurslid activiteiten die de activiteiten coördineert voor de gasten in de wijken. Daarnaast zoekt men een bestuurslid bezoekwerk, die zorgt voor coördinatie en ondersteuning.

Dan is Landsmeer-Den Ilp-Purmerland dringend op zoek naar een voorzitter. En is de jongerenwerkgroep op zoek naar een coördinator. De taken bestaan onder andere uit het aanspreekpunt zijn voor vrijwilligers en gasten, het voorbereiden en voorzitten van vergaderingen, het coördineren van verschillende activiteiten.

Naast bestuursleden is de Zonnebloem blij met mensen die verpleegkundige, verzorgende of helpende zijn om tijdens dagactiviteiten of de regionale vakantie te helpen.

Heeft u interesse in één van de vrijwilligersfuncties bij één van de afdelingen, bel of mail dan naar het secretariaat van de regio Zaanstreek-Waterland, Tel. 06-57560210 of stuur een mail naar zonnebloemsecrzw@gmail.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries